Η αρχή

Το brand name Sani Air κάνει την εμφάνιση του στην ελληνική αγορά με το αποσμητικό χώρου φυσικής εξάτμισης 1211. Σχεδιασμένο για μεγάλους χώρους με μεγάλη παλέτα αρωμάτων γίνετε το πρώτο αποσμητικό επαγγελματικής χρήσης. 

Τεχνολογική αλλαγή

Η τεχνολογία των αποσμητικών αλλάζει, οι συσκευές ψεκασμού κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά και μαζί τους και ο προσανατολισμός της εταιρίας μας σε εισαγωγές απ' την ευρωπαϊκή αγορά. Η καινούρια τεχνολογία των αυτοματισμών εξελίσσει τις συσκευές ψεκασμού από ηλεκτρικές συσκευές σε ηλεκτρονικές συσκευές  πολλαπλών λειτουργιών χρόνο με τον χρόνο. Το αεροζόλ και η συσκευή με αυτοματισμούς θα κυριαρχήσει στην αγορά για τα επόμενα χρόνια.  

 

Νέα προϊόντα

Η εταιρία επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της αλλά και των υπηρεσιών της, καινοτομούμε εισάγοντας στην ελληνική αγορά συσκευές σαπουνιού για τα χέρια με αφρό και καθαριστικό λεκάνης σταθερό με προβιοτικά. Απολυτα  σταθεροί στην πολιτική της εταιρείας μας για ασφαλή για τον άνθρωπο και με σεβασμό στο περιβάλλον προϊόντα. 

Μια εταιρεία για το WC

To 2006 είναι η χρονιά που η εταιρεία μας ολοκληρώνει τις παρεχόμενες λύσεις για το κοινόχρηστο WC. Συσκευές αυτοματισμού για την λεκάνη, το χαρτί και το σαπούνι καθώς και αρωματισμός χώρου είναι το ολοκληρωμένο πακέτο. Τις συσκευές προμηθεύουμε με αναλώσιμα υψηλής ποιότητας σε χαμηλή τιμή, δημιουργώντας την πρώτη μας υπηρεσία πλήρους υποστήριξης κοινόχρηστου WC. 

Δημιουργικές Λύσεις

Το 2013 η Sani Air καινοτομεί ακόμα μια φορά και δίνει τη θέση της στην HPH (Hygiene Philosophy Hellas). Εισάγει τον ποιοτικό έλεγχο Φιλοσοφία Υγιεινής για την λεκάνη της τουαλέτας και τις επιφάνειες του WC , ακολουθώντας τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα και τα πιο τεχνολογικά άρτια προϊόντα , εξασφαλίζοντας έτσι στους συνεργάτες μας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Τα καλύτερα έρχονται

Το 2017 ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μείνετε συντονισμένοι στα Νέα μας και σύντομα θα εκπλαγείτε από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.